DIENSTEN

Kosteloos kennismaken
Welke adviesvorm het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke wensen en adviesbehoefte. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u duidelijk aangeven welke adviesbehoefte u heeft. Dat kan een integraal advies zijn, maar ook een specifiek advies. Het kennismakingsgesprek vindt bij u thuis of op kantoor plaats en is kosteloos.

Integraal advies 
Wilt u een overzicht van uw complete fiscale, juridische en financiele situatie, dan schept u orde in de chaos met een Quickscan of een Financieel Plan. Beide diensten leiden tot een aantal aandachtspunten welke met u in een verdiepingsgesprek worden besproken. De quickscan is een foto van uw huidige fiscale, juridische en financiele situatie en vormt een goede basis voor een uitgebreid advies. Het financieel plan gaat een stap verder waarbij de aandachtspunten uit de quickscan worden geanalyseerd en doorgerekend (scenario's).

Deze diensten worden vaak afgenomen door consumenten die op een belangrijk beslismoment staan in hun leven en inzicht en overzicht willen in hun situatie. Doordat wij het gehele spectrum overzien, ontstaat een integraal beeld.

Specifiek advies
Wilt u direct advies over een specifiek onderwerp dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hanteren daarbij de traditionele bancaire indeling: betalen, sparen, beleggen, hypotheken, verzekeren en lenen. Na het kosteloze kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte en een vragenlijst. Nadat u de offerte samen met de gevraagde gegevens getekend heeft geretourneerd plannen wij uw opdracht in. U ontvangt dan een concept advies dat wij in een verdiepingsgesprek komen toelichten. De uitkomsten van dit gesprek worden verwerkt in het definitieve advies. Dit advies kunt u laten uitwerken door uw eigen bank, tussenpersoon of serviceprovider (groothandel in financiele producten). De offerte zullen wij kritisch toetsen aan het advies, zodat u deze met een gerust hart kunt accepteren. Wij kennen de volgende adviesmodules: 

Kernmodules 
- Quickscan (€ 595)
- Hypotheekadvies (€ 995)
- Pensioenadvies (€ 995)
- Vermogensadvies (€ 995)

Specialisaties 
- Financieel Plan (€ 1.495)
- Ontslagvergoeding (€ 1.495)
- Estateplanning (€ 1.495)
- Echtscheiden (maatwerk)
- Begeleiding Executeur (maatwerk)
- Klachtenbegeleiding Kifid (maatwerk)

Aanvullende modules 
- Aangifte Inkomstenbelasting Particulieren (€ 175)
- Second Opinion (€ 595)
- WoekerpolisAdvies (€ 175)

Een adviesmodule is een vastomschreven advies over een specifiek onderwerp tegen een vaste prijs. Deze prijs is gebaseerd op een lager uurtarief, aangezien u meerdere uren tegelijk afneemt. U bespaart bijna 20% op het losse uurtarief.

Meer weten?
Bent u geinteresseerd in onze dienstverlening en wilt u weten of wij voor u iets kunnen betekenen? Wilt u gewoon eens overleggen over een vraag waar u mee rondloopt of heeft u een andere reden om contact op te nemen, aarzel dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.