TRAININGEN & OPLEIDINGEN

Wij verzorgen examentrainingen voor financieel adviseurs, reguliere opleidingen en maatwerkopleidingen op financieel gebied. U moet dan denken aan: bankieren en fiscaliteit, beleggen, budgetcoaching, DSI integriteitsmodules, diverse FFP modules, financiële deskundigheid, financiële planning en advisering, fiscaliteit bij particulieren, hypotheken algemeen, inkomstenbelasting voor particulieren, leven algemeen, particulieren bijzonder beheer, schenk-, erf- en overdrachtsbelasting (docent en beoordelaar) en vermogensvorming en estateplanning, diverse Wft modules en woningfinanciering I en II. Wij werken met CRKBO geaccrediteerde docenten die zijn ingeschreven in het Register Kort Beroeps Onderwijs.

Examentrainingen
Wij verzorgen examentrainingen voor financiele professionals tegen een scherpe prijs. Dat doen wij efficient en effectief. Al onze examentrainingen duren 1 dag (ochtend en middag) waarbij wij u laten kennismaken met de praktische toepassing van hetgeen u geleerd heeft. U krijgt spelenderwijs inzicht in de wijze waarop u de door u verworven kennis toe kunt passen. Op die manier gaat het vak van adviseur leven en doorziet u het grotere geheel. Voorafgaand aan de examentraining kunt u onderwerpen aandragen, zodat wij deze in de lesstof kunnen verwerken. Door deze werkwijze leveren we meerwaarde en kunnen we u voorzien van de juiste bagage om het examen met goed vertrouwen af te leggen!

Onze examentrainingen kenmerken zich door:
- een no-nonsense aanpak
- dynamisch (eigen inbreng staat voorop)
- integrale casuistiek
- probleemoplossend & praktisch toepasbaar
- een volledige werkdag
- kosteneffectief (gemiddelde prijs € 235 per deelnemer)

Wij geven examentrainingen voor de volgende opleidingen:
- Examen SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur)
- Examen FFP (Federatie Financieel Planner)
- Examen PFA (Persoonlijk Financieel Adviseur)
- Examen LHP (Leergang Hypothecair Planner)

Examentrainingen voor overige opleidingen op aanvraag.

Reguliere opleidingen
Naast examentrainingen verzorgen wij ook dagopleidingen. Dat doen wij uitsluitend voor geaccrediteerde instellingen zoals Dukers & Baelemans, Welten Opleidingen en Trainingen en NCOI. Dit zijn altijd financieel gerelateerde modules (Fiscaliteit voor de financieel dienstverlener, Wft opleidingen, FFP opleidingen,Budgetcoaching, Financial Awareness etc).

Maatwerktrainingen
Naast onze eigen examenopleidingen kunt u terecht voor maatwerktrainingen. Onderwijsinstellingen kunnen voor de mogelijkheden contact opnemen op 085 201 11 75.