OVER ONS

Financial Consult Nederland maakt sinds 2008 echt onafhankelijk financieel advies bereikbaar voor iedereen. Door onze bedrijfsvoering kunnen wij onze onafhankelijkheid garanderen. Daarmee onderscheiden wij ons van de traditionele 'onafhankelijke' advieskantoren en bieden wij onze relaties zekerheid. Verder hebben wij geen dure, representatieve kantoorruimte, maar bezoeken wij u thuis of op kantoor. Ook werken wij met adviesmodules. Hierdoor houden wij de kosten laag en dat merkt u in uw portemonnee! Wij verlenen onze diensten aan particulieren en aan professionals in de financiele dienstverlening.

Gegarandeerd onafhankelijk
Bij Financial Consult Nederland bent u de opdrachtgever. Wij hebben geen contracten met aanbieders van financiele producten. Doordat wij uitsluitend adviseren, kunnen wij elke schijn van belangenverstrengeling vermijden en onze onafhankelijkheid voor 100% garanderen. Onze AFM adviesvergunning borgt deze onafhankelijkheid. Deze staat bemiddeling namelijk niet toe.

Scherpe prijs
Wij houden onze tarieven voor al onze diensten bewust laag, omdat wij vinden dat iedereen in aanmerking moet komen voor echt onafhankelijk financieel advies. Dat doen wij door onze kosten zo laag mogelijk te houden.

Opdrachtgevers
Wij werken voor grote opdrachtgevers (rechtbanken, rechtsbijstandsverzekeraars en opleidingsinstituten zoals NCOI en Dukers & Baelemans) maar ook voor 'de kleine particulier'.

Zorgeloos
Wij begeleiden u van A tot Z. Onze adviezen zijn concreet, direct uitvoerbaar en van een hoog kwaliteitsniveau. Wij beoordelen de uitgebrachte offertes op een aantal kritische punten. Hierdoor weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer u uw handtekening zet!