REFERENTIES

Financiele dienstverlening is gebaseerd op vertrouwen. U wilt graag vooraf weten met wie u in zee gaat. Daarom hebben wij een aantal relaties gevraagd om een review te schrijven zodat u een indruk van onze werkwijze krijgt. 

Klantenreviews 
Na een eerste gesprek met dhr. Van der Steen klikte het meteen. Hij was duidelijk in wat hij voor ons kon betekenen. Na een Quick Scan is hij aan het werk gegaan en omgezet naar een conceptplan. Dit plan gaf al veel duidelijkheid over mijn financiële situatie en adviezen. Op het verdiepingsgesprek werd alles duidelijk uitgelegd en nam dhr. Van der Steen ruim de tijd om alles uit te leggen. Ook de eigen inbreng van mijzelf kon hij goed vertalen. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn goed besteed om de plannen voor de nabije toekomst in te kunnen vullen.
- Henk Branderhorst, Eethen -

Voor een uitgebreid advies ben je aan het juiste adres bij FCN. Onze financiële positie is geheel doorgenomen en toegelicht. Bijvoorbeeld in geval bij werkloosheid, pensioen, overlijden enzovoort. Als gevolg hiervan acties ondernomen en polissen gewijzigd en of opgezegd. Tevens een uitgebreid hypotheek advies ontvangen. De adviseur staat dag en nacht voor je klaar en heeft ons twee maal thuis bezocht. Hij heeft altijd snel en een duidelijk antwoord. 
- Rik en Triny uit Vaassen -

Na een Quick Scan hadden wij direct een goed beeld van onze sterke en zwakke punten. Hierna hebben wij ons over hypotheek en lijfrente laten adviseren. Snelle rapportage, goede telefonische toelichting en prima nazorg.
- Wim in den Haak, Zwolle -

Eindelijk een eerlijke adviseur die overal antwoord op heeft. Geen kleine lettertjes maar gewoon helder. 
- Fam. De Bie uit Alkmaar -

De adviseur heeft niet op de tijd beknibbeld. Hij is nog twee keer langsgekomen om uitleg te geven. Top!
- Fred van Langen uit Breda -